lunes, noviembre 12, 2007

Orlando: Walt Disney World

A l'endemà si que tocava Disney d'una vegada!!! Vaig fer durant tot el dia una regressió als meus 13 anys quan vaig tenir la sort de poder anar a Disneyland Paris amb el viatge de vuitè del cole (per als més joves, vuitè és erròniament conegut com 2º d'ESO).

The Magic Kingdom, where dreams come true

El parc és una meravella, però el de Paris no té res a envejar-li ja que de fet està fet a imatge i semblança seva. La màgia de Disney corre per tots els cantons, amb tots els seus edificis típics, el seu castell regnant en el centre, la música que surt de tot arreu i per sobre de tot les seves botigues de peluixos!! Quan tingui fills els ompliré l'habitació de peluixos amb l'excusa!!

L'interior del parc on tot és tant pintoresc...

Una vegada més vaig tornar a conèixer a algú que em va amenitzar el dia. Aquesta vegada van ser tres noies de ‘Puelto Rico’ com sembla ser que allà ho pronuncien. Eren molt divertides però aquesta vegada per desgràcia les vaig trobar una mica més entrat el dia, però l'estona que vam passar va estar molt bé.

La carrossa de la Ventafocs a la cavalcada nocturna

L'última cosa a Disney, que no et pots perdre, és l'espectacle de focs artificials, que vam estar a punt de no poder veure perquè plovia una mica. Finalment ja van començar amb una mica de retard, però l'espera va valer totalment la pena. Van ser molt molt bonics i més combinats amb la música de Disney.

Els fantàstics focs artificials davant del famós castell de Disney




Al día siguiente si que tocaba Disney de una vez!!! Hice durante todo el día una regresión a mis 13 años cuando tuve la suerte de poder ir a Disneyland Paris con el viaje de octavo del cole (para los más jóvenes, octavo es erróneamente conocido como 2º de ESO).

La casa de caramelo y chocolate de Hansel y Gretel!! Era como estar dentro de un dibujo animado

El parque es una maravilla, pero el de Paris no tiene nada que envidiarle ya que de hecho está hecho a su imagen y semejanza. La magia de Disney corre por todas las esquinas, con todos sus edificios típicos, su castillo reinando en el centro, la música que sale de todas partes y sobretodo sus tiendas de peluches!! Cuando tenga hijos les voy a llenar el cuarto de peluches con la excusa!!

Paisajes de dentro del pueblo Disney

Una vez más volví a conocer a alguien que me amenizó el día. Esta vez fueron tres chicas de ‘Puelto Lico’ como parece ser que allí lo pronuncian. Eran muy divertidas pero esta vez por desgracia las encontré un poquito más entrado el día, pero el rato que pasamos estuvo muy bien.

Paseo principal que desemboca en el castillo

Lo último en Disney, que no te puedes perder, es el espectáculo de fuegos artificiales, que estuvimos apunto de no poder ver porque llovía un poquito. Finalmente ya empezaron con un poco de retraso, pero la espera valió totalmente la pena. Fueron muy muy bonitos y más combinados con la múscia de Disney.

Carrozas de la cabalgata nocturna

Foto 2: El intreior del parque donde todo es tan pintoresco...

Foto 3: La carroza de Cenicienta en la cabalgata nocturna

Foto 4: Los fantásticos fuegos artificiales ante el famoso castillo de Disney

2 comentarios:

Anónimo dijo...

AIXÒ JA ESTÀ MILLOR, JA PODEM TORNAR A GAUDIR ALTRA VEGADA DEL TEU BLOG.
DAD

VaLeN..... dijo...

Que cabron, has echo lo que era mi ilusion de pequeño neng, ahora no, ahora me gustaria liarme con pocahontas jajaja...ya ves neng, me ha dado por exarle un vistazo despues de no se cuanto tiempo y me ha encantado este video tio.
Un abrazo Albert...