lunes, octubre 22, 2007

Miami: Luxe i famosos / lujo y famosos

“Perquè tothom quan es fa famós, sobretot cantants i artistes se'n van a viure a Miami???” Em preguntava abans d'haver-hi anat. “Que hi ha allà que no hi hagi a casa?” Per fi ho he entès. Miami és un lloc fantàstic per a viure. Els seus carrers són tranquils i molt acollidors. Dóna gust passejar pels seus carrers amb els colors dels seus edificis, les seves platges, i sobretot el seu bon clima durant tot l'any. Això no es paga amb diners (bé, aparentment sí…)


L'illa on només es pot accedir en vaixell. A la vista apartaments de luxe, però també hi ha cases

Tots aquests factors han fet que durant anys, els famosos s'amuntonin a Miami com destinació estrella. La part no continental de Miami està formada per un arxipèlag d'illes, cadascuna més luxosa. Especialment les illes en les quals viuen les estrelles, illes artificials dissenyades per a construir aquestes immenses mansions. La majoria de les illes estan comunicades per ponts, però en concret hi ha una a la qual solament s'hi pot arribar en vaixell… cal ser friki. El fet és que em vaig anar a donar una passejadeta en un vaixell que ensenya totes les cases dels famosos i et van dient de qui és cadascuna… i és per a flipar. Mirar i no tocar!!

La casa de Julio Iglesias, pero es veu que no hi ve gaire perquè resideix a Santo Domingo

PD. Es ven un terreny sense construir a una de les illes i dona a l'aigua. Per qui estigui interessat, són 7 milions de dòlars.

La casa que apareix a la pel·lícula Scarface (Caracortada)

“¿¿¿Porque todo el mundo en cuanto se hace famoso, sobretodo cantantes y artistas se van a vivir a Miami???” Me preguntaba antes de haber ido. “¿Que hay allí que no haya en casa?” Por fin lo he entendido. Miami es un sitio fantástico para vivir. Sus calles son tranquilas y muy acogedoras. Da gusto pasear por sus calles con los colores de sus edificios, sus playas, y sobretodo su buen clima durante todo el año. Eso no se paga con dinero (bueno, aparentemente sí…)

La casa de Gloria Estefan

Todos estos factores han hecho que durante años, los famosos se amontonen en Miami como destino estrella. La parte no continental de Miami está formada por un archipiélago de islas, cada cual más lujosa. En especial las islas en las que viven las estrellas, islas artificiales diseñadas para construir esas inmensas mansiones. La mayoría de las islas están comunicadas por puentes, pero en concreto hay una a la que solo se puede ir en barco… hay que ser friki. El hecho es que me fui a dar un paseito en un barco que enseña todas las casas de los famosos y te van diciendo de quien es cada cual… y es para flipar. ¡¡Mirar y no tocar!!

La casa de Al Capone. La casa en primer plano era la de los guardaespaldas

PD. Se vende un terreno sin construir en una de las islas y da al agua. Para quien esté interesado, son 7 millones de dólares.

La casa de Paulina Rubio

3 comentarios:

Anónimo dijo...

JO NO VEIG DIFERENCIA AMB LA DE S'AGARÓ.... I TU?
DAD

elena dijo...

hi! i'm a italian girl, i live in florence .. i look your blog and i like it! your city is very nice!! i speak a little of spanish... but i study english in the school...... if you don't know english i spoke in italian............ bye bye ........:) =ELENA=

Miguel dijo...

Los famosos ahora no pueden vivir sin su casa en Miami y su correo mail @xtraluxury.com